Boende i Jönköping

När det kommer till att stanna över i Jönköping eller Gränna så finns det gott om alternativ. Du hittar hotell, vandrarhem så väl som camping. Här får du ett par alternativ du kan boka in ditt boende på.

Hotell Amalias hus – Gränna

Hotell Amalias hus är placerad på södra infarten mot Gränna. Detta är en gård som byggdes under 1700-talet. Från början var det en tullstuga och det var även här som Amalia Eriksson kokade sina berömda polkagrisar ungefär 100 år senare. Idag är detta ett fint hotell där du kan stanna över hur många nätter du vill. om du bokar på www.hotelljönköping.nu.

Grännagården Hotell – Gränna

Detta hotell finns i Gränna centrum och ligger på gångavstånd till alla sevärdheter! Det finns dessutom en restaurang här med mycket god mat. Gratis parkering och gratis wifi till alla hotellgäster.

Västanå Slott

hotell i JönköpingOm du drömt om att bo på slott så är Västanå perfekt. Det ligger fem km söder om Gränna och tre mil norr om Jönköping. Slottet byggdes 1590 och har varit ett slottshotell ända sedan 1948.

Grenna Hotell – Gränna

Grenna Hotell har gamla anor och här bor du nära det mesta i staden. Du bor nära Brahegatan där det finns butiker och polkagriskokerier. Det är även nära till hamnområdet om du vill åka över till Visingsö.

Wisingsö Hotell – Gränna/Visingsö

Om du vill stanna över på Visingsö så är Wisingsö Hotell det perfekta alternativet. Hotellet är placerat mitt på ön och ligger mycket vackert beläget med nära till aktiviteter och naturen.

Jönköping erbjuder ett stort utbud av olika hotell och du kan bo på Grand Hotell, First Hotel, Best Western, Elite, Clarion och många fler kända kedjor.

Om du är ute efter camping nära Gränna och Jönköping så finns det två alternativ. Det är Grännastrandens camping, samt Getingaryds familjecamping. Den sistnämnda ligger nio kilometer norr om Gränna.